HAKU kouluun ja  päiväkotiin

Huoltajat täyttävät hakulomakkeen. Jos huoltajia on kaksi, tarvitaan molempien allekirjoitus. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan ote väestötietojärjestelmästä, josta näkyvät huoltajatiedot (virkatodistus/syntymätodistus).

Huoltajat hyväksyvät koulun periaatteet ja sitoutuvat järjestämään lapsensa koulukuljetuksen.

Koulupaikasta ilmoitetaan huoltajille kirjallisesti. Oppilaspaikka vahvistetaan päätöksen mukana tulleella lomakkeella huoltajien allekirjoituksin ja palauttamalla lomake koululle.

Uusien oppilaiden hakuaika:

1.lk 3.1.-4.2.2022

Muut luokat: 3.1.-18.2.2022

Toimimme Järvenpäässä palvelusetelipäiväkotina. Lisätietoa palvelusetelistä ja sen hakemisesta löydät Järvenpään kaupungin sivuilta.

Ulkopaikkakuntalaiset voivat hakeutua asiakkaaksi Petraan joko palvelusetelillä tai yksityisen hoidon tuella. Päiväkodin johtaja neuvoo tukien hakemisessa.

Päiväkoti Petra on avoinna arkipäivisin (ma-pe) klo 7-17. Heinäkuun ajan päiväkoti on suljettu.